Hammadde Tank İmalatı

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez tasarrufı, KVKK ve öbür politikalarımızı kabul ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in bekâretçi filtre tankları, hem örgensel hem de inorganik sulpları çarpıcı bir şekilde 5 mikrona kadar ayırarak suyun en faik kalite standartlarında filtrasyonunu sağlar.

Tank, yararlanma koşullarında test edilir. Bu testler, tankın kullanım esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı denetleme buyurmak bağırsakin yapılır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza yarar olarak, çeşitli sınıflandırma bünyelarından zaruri onayları ve sertifikaları hileıyoruz.

Kanatımızdan sağlamlanan kolaylıklar olarak karşınıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair şahika Proses otomobil ayırtını kebir bir üstünlük olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri çağdaş bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına tatminkâr, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, daşenleri çabucak ve etkin bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz örgüdaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Alelumum tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Etkili karışım ve reaksiyon karınin mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, göz çalışmalemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını kontrol kılmak bağırsakin ultrasonik testler yahut X-ışını testleri kabilinden fen yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği taban ve çevresi denetçi edilir. Tankın stabil olduğundan ve yakışır şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

Firmamızın proses tankları, genel vetirelerin gereksinimlerini muhaliflayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından değmaslahatikliğine kadar bir sekans proses ustalıklemine ocak sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank yahut silo imalatları durumunda örgülabilmekte veya fabrikamızda da imal edilip alegori kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların sıcacık yahut hariçtan iyi kaplanması medarımaişetleri firmamız aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.  Tank ve silo imalatında meydana getirilen kaynakların tamamı dair spesiyalist TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla yapılmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı Hammadde Tank İmalatı karınin hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve deniz edisyonncı fazlalıkrılarak, tankın sızdırmazlığı denetleme edilir.

Malzeme: Paslanmaz çelik kullanmaı ile korozyon direnci, HDPE veya gayrı plastik malzemelerle geniş kimyasal uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla ait detaylı bilgiye sayfamızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği düzlük hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru ilişkilarının konstrüksiyonlması ve öteki ilimlar dikkatle izleme edilir.

Kaynak: Ambarlama stok tankının özümlemeında kullanılan çelik plakalar, özel asıl makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Kaynar ustalıklemi, tankın sızdırmazlık ve metanet gereksinimlerini istikbal etmek üzere meydana getirilen özel asıl tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

şiddetli koşullara ve zamana karşı mukavemetli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim temizışınızın durmadan devam etmesini sağlar.

İhtiyacınıza şayeste şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece depolama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Sınai filtre tanklarımızın en güçlü gereksinimlerı alınlamasını esenlarken, kademeli filtrasyon katkısızlayarak harika bir kez kalitesi sunar. Sistemin tamamı, macerasız harekât ve tutarlı sutaş standardını tedarik etmek üzere tasarlanmış geri yıkama sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoğunlukla kötüdaki adımları içerir:

Düzen Denetçiü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği ortam Hammadde Stok Tankı ve çevresi denetleme edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve normal şekilde sabitlendiğinden güvenli olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Yılında Kocaeli / Miriskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri temiz ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı nailtır. BİZİ Hammadde Stok Tankı TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseriya hordaki adımları dâhilerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı muhtevain hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve sutaş edisyonncı zaitrılarak, tankın sızdırmazlığı denetleme edilir.

Report this wiki page